Locally brewed design, food,
music & more

Terug in

2024

Terug in

2024

De Markt van Morgen werd in 2007 uit de grond gestampt door enkele Antwerpse creatievelingen. Ze vonden dat Antwerpen - modestad - een laagdrempelig forum miste waar jonge ontwerpers hun werk konden presenteren.

De Markt van Morgen groeide uit tot een vaste waarde in de Antwerpse Kloosterstraat. In 2022 verhuist de markt naar een even gezellig pleintje in het historische centrum: Sint-Jansvliet (aan de voetgangerstunnel).

Het concept blijft crisp and clear: lokale makers, ondernemers en designers presenteren hun waar. Graag met een twist en een hart voor duurzaamheid.

Sinds

2007

40

Standjes
per editie

4

Edities
per jaar

+1000

Bezoekers
per editie

We zijn heel content dat we krachten kunnen bundelen met KRAAKVERS boerenmarkt. Zij verbinden de stad met het veld en breiden het aanbod op de markt uit met lokale, artisanale lekkernijen. Onze nieuwe vaste food-partner is Kapitän catering. Vanuit hun 'kitchen wheels' serveren ze zomerse gerechten met verse, seizoensgebonden ingrediënten.

De dj’s maken met hun eclectische vinylverzameling de zaterdagmiddag-vibes compleet. Rustige, zwoele ritmes om te starten, obscure vondsten die je nieuwsgierig maken en wie weet eindig je dansend met hun volgende speeldata in je agenda.

‘Het is heerlijk om hier te staan. Mensen staan open voor je ideeën en komen allerlei vragen stellen over het hoe en het waarom van een ontwerp.’

– Yvette Wiers, ontwerpster

‘De Markt van Morgen is een zaligheid voor design- en modeliefhebbers’

– De Morgen 2010

‘De Markt van Morgen is telkens weer een klein feestje om naar uit te kijken’

– Sara de Saeger, juweelontwerpster

Contacteer MvM

Locatie:

Sint Jansvliet, Antwerpen

 

Terug in

2024