Ontwerptalent presenteert en verkoopt
mode, juweel, interieur en grafiek

Je bent de maker of bedenker van een bijzonder, creatief, eerlijk product en voelt je klaar om hiermee naar buiten te komen? Schrijf je in voor één of meerdere edities van de Markt van Morgen. We selecteren een 30-tal standhouders per markt, je ontvangt van ons een bericht na de selectiedatum.

Goed om te weten: we voorzien 1 tafel per standhouder, overdekking is niet voorzien. Indien de weersvoorspellingen niet goed zijn kan je hier zelf voor zorgen. Deelname kost 60 euro.

Schrijf je hier in


Extra editie: Berchem Bruist Kunstenmarkt
Zaterdag 17 september - 10-17u – Victor Jacobslei

Berchem Bruist! Elke dag maar nog iets meer op zaterdag 17 september. De handelaars van Oud Berchem organiseren dan een feestmarkt in de Driekoningen-Statiestraat. Onder de prachtige bomen van de Victor Jacobslei kunnen creatievelingen hun werk tonen op een gezellige kunstenmarkt. Ben jij de maker of bedenker van een bijzonder product en voel je je klaar om hiermee naar buiten te komen? Schrijf je snel in! Deelname kost 30 euro voor max 3m. Tafels en stoelen zijn inbegrepen, overdekking in geval van regen kan je zelf voorzien. Uiterste inschrijvingsdatum is 21 augustus, je ontvangt kort daarna een bericht met alle praktische informatie.

Inschrijven voor Berchem Bruist

volgende editie

10 SEPT

Jaarplanning

  • 11 JUNI
  • 9 JULI
  • 10 SEPTEMBER
  • 17 SEPTEMBER
  • 10 DECEMBER